Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 15:08

Πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το Τουριστικό Περίπτερο ζητεί ο Βουδούρης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το Τουριστικό Περίπτερο ζητεί ο Βουδούρης

Καυστικός είναι για το θέμα του Τουριστικού Περιπτέρου Κυπαρισσίας ο επικεφαλής της "Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας" Επαμεινώνδας Βουδούρης.

Με χθεσινή του δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάνει αναφορά στα οφειλόμενα προς το δήμο και αφήνει αιχμές για την στάση του δήμου τονίζοντας ότι κατήγγειλε τη μίσθωση τον Μάρτιο του 2014, ενώ όφειλε να προκαλέσει την έκδοση διαταγής απόδοσης του μισθίου ήδη από το 2009. Προαναγγέλλει δε τον καταλογισμό πολιτικών και ποινικών ευθυνών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης αναφέρει: 

«Λίγα λόγια για το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας 

Πόσα χρήματα οφείλουν στο δήμο οι μισθωτές; 252.000 περίπου ευρώ για όσα μισθώματα αποτέλεσαν αντικείμενο των αγωγών του δήμου και τους τόκους υπερημερίας των μισθωμάτων αυτών μέχρι σήμερα. Οφείλουν επίσης μισθώματα για την περίοδο από Απρίλιο του 2014 μέχρι την απόδοση του μισθίου, 1.500 ευρώ το μηνιαίο μίσθωμα.

Πότε σταμάτησαν να καταβάλουν μισθώματα; Τον Φεβρουάριο του 2009. Τότε κατέβαλαν μέρος του μισθώματος Φεβρουαρίου 2009 και κανένα μίσθωμα από Μάρτιο μέχρι Δεκέμβριο του 2009, κανένα μίσθωμα το 2010, κατέβαλαν τα μισθώματα των τριών πρώτων μηνών του 2011 και κανένα από τα υπόλοιπα του ιδίου έτους, κανένα μίσθωμα το 2012, κανένα το 2013, κανένα το 2014. 

Παρά ταύτα ο δήμος καταγγέλλει τη μίσθωση τον Μάρτιο του 2014, ενώ όφειλε να προκαλέσει την έκδοση διαταγής απόδοσης του μισθίου ήδη από το έτος 2009. 

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση" θα επανέλθει για τον καταλογισμό ευθυνών, πολιτικών και ποινικών, όταν διαπιστωθεί επίσημα η αδυναμία είσπραξης των οφειλομένων ποσών…».

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

ΣΥΡΙΖΑ