Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 16:26

Ο Καφαντάρης σε έργα στη Χώρα και στη Γιάλοβα 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Καφαντάρης σε έργα στη Χώρα και στη Γιάλοβα 

 Την πρόοδο των εργασιών κατεδάφισης του τουριστικού ξενώνα της Χώρας διαπίστωσε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που έκανε στο σημείο προχθές με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου.

Η κατεδάφιση γίνεται γιατί αποτελούσε εστία μόλυνσης για την περιοχή. Στη συνέχεια ο δήμος θα προβεί σε νέα ολοκληρωμένη μελέτη δημιουργίας ενός πολιτιστικού πάρκου στη συγκεκριμένη περιοχή, μιας και στο χώρο αυτό βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο και το κτήριο Μπάρκα, του οποίου η ανακατασκευή ξεκινάει άμεσα.

 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΣΤΗ  ΓΙΑΛΟΒΑ 

Στη συνέχεια, σε επίσκεψή του στην παραλιακή ζώνη της Γιάλοβας, ο δήμαρχος επιθεώρησε τις εργασίες ανάπλασης και ενημερώθηκε από τον αρμόδιο εργολάβο για την πορεία υλοποίησης του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου, το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης. "Στόχος είναι η άμεση ολοκλήρωση των έργων, έτσι ώστε να προλάβουμε την τουριστική περίοδο. Κατανοώ τις πρόσκαιρες δυσλειτουργίες που παρουσιάζονται στους ελευθέρους επαγγελματίες της περιοχής, όπου γίνονται τα έργα, ωστόσο χρειάζεται όλοι να κατανοήσουμε ότι η όχληση αυτή θα είναι προσωρινή, αλλά και ότι το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους με το παραπάνω" δήλωσε ο ίδιος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER