Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 17:37

"Μιάμιση ώρα δωρεάν στάθμευση στη ΚΑΚ" αντιπροτείνουν οι επαγγελματίες

Γράφτηκε από την

Επαγγελματίες της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας ανταπαντούν στον  δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα για την ελεγχόμενη στάθμευση υποστηρίζοντας ότι η λαϊκή έχει μετατραπεί σε “νεκροταφείο” και ζητούν να υπάρχει μιάμιση ώρα δωρεάν στάθμευση για όλους: 

Αναλυτικά η ανταπάντηση:  

«Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. δήμαρχο για τα πρώτα αποτελέσματα της ελεγχόμενης στάθμευσης. Τα είδαμε και στην χθεσινή λαϊκή που θύμιζε… νεκροταφείο αν και είναι αρχή του μήνα και θεωρητικά ο κόσμος έχει λεφτά έστω και λίγα. Την λύση που ζητάει η δημοτική αρχή την είχαμε δώσει με την προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΚ. Μιάμιση ώρα δωρεάν και μετά να εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος. Ομως λόγω μη εσόδων δεν πραγματοποιήθηκε, με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχε Δημοτική Αστυνομία, την οποία έχουμε. 

Εδώ και τριάντα χρόνια δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό. Τώρα κάτι άρχισε. Φώτα, τουαλέτες και περιμένουν και άλλα.

Η αντιπολίτευση, οι επαγγελματίες, οι παραγωγοί όλοι ήταν αντίθετοι στο μέτρο. Αυτοί δεν ξέρουν;

Τέλος τα 50 λεπτά είχαν υποσχεθεί ότι οι επαγγελματίες και οι παραγωγοί θα τα επέστρεφαν στον πελάτη, αλλά τώρα όλοι έχουν γίνει εισπράκτορες της ΚΑΚ, ενώ αυτούς που γράφει η Δημοτική Αστυνομία δεν θα ξαναπατήσουν στην Αγορά. Παράλληλα όποιος επαγγελματίας αντισταθεί, κινδυνεύει με επίπληξη ή με έξωση».