Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 20:03

Το 1o "Santa run" στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την

Το 1o "Santa run" θα γίνει στο Λιμάνι της Καλαμάτας το Σάββατο στις 4.30 μ.μ. από το Δήμο Καλαμάτας και το Λιμενικό Ταμείο. Εκεί οι συμμετέχοντες, ντυμένοι Αγιοι Βασίληδες θα περπατήσουν ή θα τρέξουν ως το "Elite".

Η συμμετοχή θα είνα δωρεάν. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 6 μ.μ. θα γίνει στο Λιμάνι η φωταγώγηση στο καραβάκι των γιορτών. Στη διοργάνωση μετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μάνης, η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών. 

Για πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πέτρο Παπαδόπουλο από τον "Ακρίτα" στο 6944-204473. 

Για το θέμα δόθηκε χθες το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος Π. Νίκας κάλεσε όλο τον κόσμο να λάβει μέρος. 

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το "Santa run" γίνεται σε όλο τον κόσμο και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όμως εδώ θα γίνει δωρεάν για όλους. Το "παρών" θα δώσουν η Μεσσήνια Σταυρούλα Κοζομπόλη πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, η Ειρήνη Αϊνδιλή, η Νίκη Μπακογιάννη και η Αννα Βερούλη. 

Η Αθηνά Ξανθάκη από τις Γυναίκες της Μάνης και από το Λιμενικό Ταμείο πρόσθεσε πως ο Σύλλογος θα έχει φτιάξει τηγανίτες για να κεράσει στο τέλος όλους τους… αγιοβασίληδες δρομείς. Είπε ακόμη ότι στις 27 του μήνα θα γίνει εκδήλωση για τα παιδιά στην προκυμαία (με τη συμμετοχή των Συλλόγων Τριτέκνων, Μικρασιατών, Γυναικών Μάνης, Ερασιτεχνών Αλιέων, Ναυτικών Συλλόγων, Προσκόπων) και στις 5 Γενάρη το απόγευμα θα βγουν… τα καλικαντζαράκια.

Γ.Σαρ.