Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 15:10

Ξεκίνησαν οι κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Αστρος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος του Δήμου Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Παράλιου Άστρους για παιδιά – δημότες του Διευρυμένου Δήμου Τρίπολης ξεκίνησε την Τρίτη 21 Ιουνίου . Η αναχώρηση των παιδιών ,  με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Ταλούμη, έγινε στις 8.00 το πρωί από την πλατεία Άρεως με συνοδεία των ομαδαρχών .
Η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος είναι για αγόρια από 10 έως 12 ετών , θα διαρκέσει από 21 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου και συμμετέχουν 100 παιδιά.
Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος, θα είναι για κορίτσια, από 10 έως 12 ετών, θα διαρκέσει από 1 Ιουλίου μέχρι 11 Ιουλίου και θα συμμετάσχουν 100 περίπου παιδιά.        
Η  τρίτη κατασκηνωτική περίοδος, θα είναι για αγόρια από 8 έως 10 ετών, θα  διαρκέσει από 11 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου,  και θα συμμετάσχουν περίπου 100 παιδιά.
Η τέταρτη κατασκηνωτική περίοδος ,  θα είναι για κορίτσια  από 8 έως 10 ετών, θα διαρκέσει από 21 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου έως  και θα συμμετάσχουν περίπου 100 παιδιά.
Η πέμπτη κατασκηνωτική περίοδος, , θα είναι μικτή για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 8 ετών, θα διαρκέσει  από  31 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου και θα συμμετάσχουν 100 παιδιά
Ο Δήμος Τρίπολης με σεβασμό στα παιδιά έχει οργανώσει στις κατασκηνώσεις του Παράλιου Άστρους ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολλές νέες δημιουργικές αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες .
Ο Δήμος Τρίπολης εύχεται σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER