Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 00:55

Πέρασαν κατά πλειοψηφία προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

Γράφτηκε από την
Πέρασαν κατά πλειοψηφία προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, εν μέσω αντεγκλήσεων, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων για το 2016 κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καχριμάνης που εισηγήθηκε τον προϋπολογισμό, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι ο νέος προϋπολογισμός βασίζεται «στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου και την ορθολογική κατανομή των διαθέσιμων πόρων», ενώ ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έκανε λόγο για «ρεαλιστικό προϋπολογισμό και ένα όσο το δυνατό πιο προσαρμοσμένο τεχνικό πρόγραμμα στις ανάγκες της κοινωνίας, που καταρτίστηκε σε μια δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία».

Σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό, προϋπολογισμό λιτότητας, που στερείται οράματος και το τεχνικό πρόγραμμα φτωχό χωρίς αναπτυξιακή προοπτική.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καχριμάνης που εισηγήθηκε τον προϋπολογισμό, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο νέος προϋπολογισμός βασίζεται «στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και την ορθολογική κατανομή των διαθέσιμων πόρων».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER