Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 17:44

Από 18 Ιανουαρίου ελεγχόμενη στάθμευση στη Βασ. Γεωργίου

Γράφτηκε από την

Στις 18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η ελεγχόμενη στάθμευση στη Βασ. Γεωργίου, μεταξύ Αριστομένους και Φαρών και στη Φραντζή.

Αυτό ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, αναφέροντας ότι στόχος του μέτρου είναι η εξυπηρέτηση του κόσμου που έρχεται στο κέντρο. Εκανε λόγο για 500 επαγγέλματα που ασκούνται στο κέντρο της πόλης και υποστήριξε ότι η ελεγχόμενη είναι μέτρο υποστήριξης των επαγγελματιών. Μάλιστα, ανέφερε ότι το ίδιο γίνεται και στην Κεντρική Αγορά, λέγοντας ότι η ελεγχόμενη δεν είναι μέτρο είσπραξης του δήμου, αλλά για να αυξηθούν οι πελάτες στην Αγορά. 

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αμφιδρόμηση στη Βασ. Γεωργίου, εκτιμώντας πως ξεκίνησε χωρίς προβλήματα και δήλωσε ότι θα διορθωθεί ό,τι πρόβλημα παρουσιαστεί. 

 

Αναφέρθηκε στη μεγαλογράμματη σήμανση που θα ενισχυθεί και παρατήρησε πως η Βασ. Γεωργίου είναι η δεύτερη μεγάλη είσοδος κι έξοδος της πόλης, μετά την Αρτέμιδος. Ο κ. Νίκας είπε ότι «για πρώτη φορά βλέπουμε τα καταστήματα στη νότια πλευρά της Βασ. Γεωργίου και διευρύνεται το κέντρο». Τέλος, δήλωσε ότι με την αμφιδρόμηση ένας δρόμος που κόστισε 13 εκ. ευρώ, θα κυκλοφορείται από την αρχή έως το τέλος του.