Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 12:22

Με δύο συνεδριάσεις αποχαιρετά το 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, κλείνοντας τη δράση του για το 2015.

Η πρώτη στις 8 το βράδυ, είναι ειδική και αφορά την έγκριση του απολογισμού και των οικονομικών καταστάσεων του δήμου για τη διαχειριστική χρήση 2014.

 

Στη δεύτερη που έχει προγραμματιστεί μισή ώρα αργότερα, τα πιο σημαντικά θέματα αφορούν: Την αποδοχή χρηματοδότησης των 3 εκ. ευρώ για το έργο του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην εθνική οδό, από τη Θουρία έως και τη Νέα Είσοδο και τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου και της ΔΕΥΑΚ. Την ένσταση κατά της απόφασης έκπτωσης της κοινοπραξίας ΜΕΛΚΑ Ενεργειακή Αλφα Α.Ε. - Ωρίων ΑΤΕ, αναδόχου του έργου του Μεγάρου Χορού, σε ό,τι αφορά τα τεχνικά σκηνής. Την παροχή συσσιτίου για το 2016. Τη χωροθέτηση της προτομής του Αλέξανδρου Κουμουνδούρου. Την έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ για τα νέα τιμολόγια της επιχείρησης. Την έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας "Βιομηχανικά Σφαγεία - Αγορά Καλαμάτας" για τον προϋπολογισμό του 2016. Την έγκριση παράτασης προθεσμίας για τα έργα ανάπλασης κεντρικών τμημάτων οικισμών της Αμφειας και συντήρησης - ασφαλτόστρωσης δρόμων της Καλαμάτας (τμήματα οδών Βασ. Γεωργίου, Ακρίτα, Αρτέμιδος).