Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 08:09

Νέα χάραξη προτιμά ο Νίκας για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Νέα χάραξη προτιμά ο Νίκας για το Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Ο Δήμος Καλαμάτας διαφωνεί απολύτως με τη βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου κι επιμένει στην καινούργια χάραξη και την κατασκευή του νέου δρόμου, όσον αφορά το έργο του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το χθεσινό πρώτο θέμα της "Ελευθερίας της Δευτέρας", με τίτλο "Εγκαταλείπεται η ιδέα της καινούργιας χάραξης - Προς νέα λύση οδηγείται ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος".

«Βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου δεν μπορεί να υπάρξει και το καταλαβαίνει καθένας που διέρχεται από την οδό αυτή, όπως είναι σήμερα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου και προστίθεται: «Βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου σημαίνει να κληρονομήσει ο βελτιωμένος τα προβλήματα του τωρινού. Η μοναδική λύση είναι η νέα χάραξη του δρόμου Καλαμάτας - Ριζομύλου, συνδεδεμένου τεχνικο-οικονομικά με βιώσιμο τμήμα αυτοκινητοδρόμου, ενός δρόμου που θα εξυπηρετεί μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, όπως είναι η δυτική πλευρά της Καλαμάτας.
Ο Δήμος Καλαμάτας εμμένει σταθερά στη συγκεκριμένη άποψη, διότι εξυπηρετεί και την προοπτική ολόκληρης της Μεσσηνίας. Τώρα υπάρχει η μοναδική ευκαιρία χρηματοδότησης του δρόμου Καλαμάτας - Ριζομύλου με νέα χάραξη, λόγω της μελετητικής του ωριμότητας. Η άποψη για νέες μελέτες βελτίωσης του υπάρχοντος δρόμου μάλλον οδηγεί το έργο στις ελληνικές καλένδες. Ο δήμαρχος και ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσουν να παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για νέα χάραξη και κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου, από την Καλαμάτα και τουλάχιστον μέχρι το Ριζόμυλο».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER