Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2016 12:20

Εξωτερικοί συνεργάτες για συγκέντρωση χορηγιών για το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξωτερικοί συνεργάτες για συγκέντρωση χορηγιών για το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Σε εξωτερικούς συνεργάτες θα αναθέσει ο Δήμος Καλαμάτας τη συγκέντρωση χορηγιών για την οικονομική ενίσχυση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίασή της "Φάρις" στις 28 Δεκεμβρίου.

Η αμοιβή των εξωτερικών συνεργατών θα κυμαίνεται ανάλογα με το ποσό που θα συγκεντρωθεί, ως εξής: από 0 έως 50.000 ευρώ ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 12% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. Από 50.000 ευρώ έως 150.000 ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 16% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. Από 150.000 ευρώ και πάνω ως έσοδο χορηγιών, το ποσοστό επί των εισπραχθεισών χορηγιών θα είναι 15% επί του ποσού των χρηματικών χορηγιών πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Βασικός στόχος είναι να συνεχίσει το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού να είναι χορευτικό γεγονός εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, καθώς και να διατηρήσει την υψηλή του ποιότητα παραμένοντας επίκαιρο και καινοτόμο.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, κρίθηκε απαραίτητη η συνεργασία εξωτερικών συνεργατών για τη συγκέντρωση χορηγιών, τόσο για λόγους ελάφρυνσης του κόστους από πλευράς Δήμου, αλλά και για λόγους έμπρακτης υποστήριξης του θεσμού από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της Καλαμάτας και ευρύτερα. Επίσης, από το Δ.Σ. εξουσιοδοτήθηκαν ο πρόεδρος της «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Βίκυ Μαραγκοπούλου, να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ανάθεση σχετικών υπηρεσιών σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER