Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 16:01

Εκοψε πίτα ο Δήμος Τριφυλίας 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκοψε πίτα ο Δήμος Τριφυλίας 

Με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά έκοψαν την πίτα τους χθες το μεσημέρι στο Δήμο Τριφυλίας, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να συνεχίσει ο δήμος να κινείται σε σταθερή τροχιά και σε προοπτική ανάπτυξης. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας παρουσία όλων των υπαλλήλων του δήμου.

Η υπάλληλος Αριστέα Ματζούνη ήταν η τυχερή που βρήκε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχεί σε 5 ημέρες άδεια.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την ανταπόκρισή τους στις προσπάθειες του δήμου. Υπογράμμισε ότι ο δήμος συστάθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, αναγνώρισε τις προσπάθειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής και πρόσθεσε πως "σήμερα συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μια καινούργια προοπτική σε ένα περιβάλλον πολύ αρνητικό. Καταφέραμε όμως μαζί με εσάς και εμάς να κολυμπάμε σε ήρεμα νερά, θέλουμε να λειτουργούμε σε σταθερό νομικό πλαίσιο με σταθερές οικονομικές βάσεις, έτσι ώστε ό,τι γίνεται να έχει ουσία και αντίκρισμα", τονίζοντας ότι τα πρώτα έργα ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται.

Από εκεί και πέρα παρατήρησε την αναγκαιότητα διάκρισης των ρόλων αιρετών και εργαζομένων και στέλνοντας μήνυμα προς τους εργαζόμενους τόνισε ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες να υποστηρίζουν διοικητικά τις αποφάσεις των αιρετών.

Το πρώτο κομμάτι που έκοψε από την πίτα ήταν για τους εργαζόμενους των εξωτερικών συνεργείων, ενώ κομμάτι έκοψαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Καλκαβούρας για την γραμματεία του Δ.Σ. και η διευθύντρια του δήμου Χριστίνα Στρατικοπούλου, δίνοντας τις ευχές της προς τους συναδέλφους της.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER