Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 16:16

Ξανά το Σάββατο ο προϋπολογισμός του Δήμου Οιχαλίας  

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξανά το Σάββατο ο προϋπολογισμός του Δήμου Οιχαλίας  

Το θέμα της ψήφισης του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Δήμου Οιχαλίας, για το 2016, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και δεν πέρασε, επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο, στις 7 το βράδυ.

Στις 28 Δεκεμβρίου σε εκρηκτική συνεδρίασή του το Δ.Σ. απέρριψε με ψήφους 11 υπέρ και 14 κατά, το σχέδιο του προϋπολογισμού, που είχε καταθέσει η δημοτική αρχή. Σύμβουλοι των μειοψηφιών και οι τέσσερις πρώην αντιδήμαρχοι - στελέχη της Δ.Α. που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, είχαν ασκήσει δριμύτατη κριτική και είχαν σφυροκοπήσει το σχέδιο του προϋπολογισμού και το δήμαρχο Αριστείδη Σταθόπουλο.

Στο διάστημα αυτό ο κ. Σταθόπουλος συναντήθηκε με τους επικεφαλής των μειοψηφιών και τους ζήτησε να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό για να λειτουργήσει ο δήμος, αλλά φαίνεται  πως εισέπραξε αρνητική στάση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δημοτική αρχή έκανε βελτιώσεις και αλλαγές και επαναφέρει τον προϋπολογισμό με την ελπίδα να ψηφιστεί.

Προχθές η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το σχέδιο του βελτιωμένου προϋπολογισμού, αλλά εκεί η Δ.Α. έχει την πλειοψηφία, ενώ και οι δύο σύμβουλοι των μειοψηφιών απουσίαζαν.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER