Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:26

Διανομή ακτινίδιων σε δικαιούχους της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διανομή ακτινίδιων σε δικαιούχους της Τριφυλίας

Τέσσερις τόνους ακτινίδια διάθεσης της Ομάδας Παραγωγών από την Επισκοπή Ημαθίας θα μοιράσει σε δικαιούχους ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας, καθώς συμμετέχει στο πρόγραμμα διάθεσης οπωροκηπευτικών, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας. 

Η διανομή θα γίνει αύριο σε διάφορες περιοχές του δήμου από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας και τον Τομέα Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα η διανομή θα γίνει ως εξής: Στο Κοπανάκι από 11 π.μ. έως 2 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Στην Κυπαρισσία από 10 π.μ. έως 3 μ.μ. στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος. Στους Γαργαλιάνους  από 2 μ.μ. έως 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Στα Φιλιατρά από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στον Αγροτικό Συνεταιρισμό στη θέση Αγιαμπελιώτισσα. 

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι της κάρτας αλληλεγγύης και οι εγκεκριμένοι του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής συνδρομής (ΤΕΒΑ). Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας αλληλεγγύης για τους πρώτους και του ΑΜΚΑ για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος. Η ποσότητα ανά δικαιούχο είναι 3,5 κιλά.

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER