Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:26

Διανομή ακτινίδιων σε δικαιούχους της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Διανομή ακτινίδιων σε δικαιούχους της Τριφυλίας

Τέσσερις τόνους ακτινίδια διάθεσης της Ομάδας Παραγωγών από την Επισκοπή Ημαθίας θα μοιράσει σε δικαιούχους ο Δήμος Τριφυλίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας, καθώς συμμετέχει στο πρόγραμμα διάθεσης οπωροκηπευτικών, μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας. 

Η διανομή θα γίνει αύριο σε διάφορες περιοχές του δήμου από το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας και τον Τομέα Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα η διανομή θα γίνει ως εξής: Στο Κοπανάκι από 11 π.μ. έως 2 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Στην Κυπαρισσία από 10 π.μ. έως 3 μ.μ. στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος. Στους Γαργαλιάνους  από 2 μ.μ. έως 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Στα Φιλιατρά από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στον Αγροτικό Συνεταιρισμό στη θέση Αγιαμπελιώτισσα. 

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι της κάρτας αλληλεγγύης και οι εγκεκριμένοι του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής συνδρομής (ΤΕΒΑ). Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας αλληλεγγύης για τους πρώτους και του ΑΜΚΑ για τους δικαιούχους του επισιτιστικού προγράμματος. Η ποσότητα ανά δικαιούχο είναι 3,5 κιλά.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER