Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 20:04

Το Δ.Σ. Τριφυλίας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών 

Γράφτηκε από την
Το Δ.Σ. Τριφυλίας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών 

Την στήριξή του εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στις κινητοποιήσεις των αγροτών με ψήφισμα που εκδόθηκε με απόφαση κατά πλειοψηφία στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης.

Στο ψήφισμα χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, κατά πλειοψηφία, εκφράζει την πλήρη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των αγροτών για την απόσυρση του εξοντωτικού φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που προωθείται προς ψήφιση.

Συμπαραστέκεται στον αγώνα τους να παραμείνουν ζωντανοί, να διατηρήσουν το δικαίωμα να καλλιεργούν τη γη τους, να ζουν τις οικογένειές τους και να συμμετέχουν στη δημοσιονομική προσπάθεια της χώρας. 

Τα προτεινόμενα μέτρα ακυρώνουν και καταργούν πλήρως τον πρωτογενή τομέα και καταστρέφουν οικονομικά και ανεπανόρθωτα τους αγρότες μας.

Τέτοιες αποφάσεις περιθωριοποιούν το σύνολο των κατοίκων του δήμου μας και καταργούν το δικαίωμα στη ζωή και την ελπίδα. Γι' αυτό καλούμε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την πολιτική της, η οποία δεν εμπεριέχει καμία αγροτική ανάπτυξη και προοπτική».


NEWSLETTER