Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 20:32

Νέα πρόταση για τη Μαρίνα Πύλου 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Νέα πρόταση για τη Μαρίνα Πύλου 

Την επικαιροποίηση της νέας πρότασης που αφορά το χώρο της Μαρίνας Πύλου, σύμφωνα με τις προτάσεις και παρατηρήσεις από φορείς της περιοχής, αποδέχθηκε ομόφωνα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Οι προϋποθέσεις που έθεσε η Επιτροπή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι: «Αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι ο υπό παραχώρηση προς το δήμο χώρος που φαίνεται στα συνημμένα σχέδια θα ισχύει όσο και η παραχώρηση, καθώς επίσης να υπάρχει συντελεστής δόμησης και στο υπό παραχωρούμενο τμήμα».

Επίσης, ζητεί «να ληφθεί πρόνοια για χώρο για τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Πύλου εντός της φυλασσόμενης περιοχής».

Στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται γνωστό ότι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου και τα έγγραφα του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Πύλου "ΝΑΣΠ Νέστωρ" και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου.

Οι απόψεις για τις τροποποιήσεις επί της μελέτης γενικού προγραμματικού σχεδίου και στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Μαρίνας Πύλου ζητήθηκαν με έγγραφο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) Α.Ε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER