Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 16:46

Ανοικτό κάλεσμα σε Μεσσήνιους δημιουργούς για φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας

Γράφτηκε από την
Ανοικτό κάλεσμα σε Μεσσήνιους δημιουργούς για φιλανθρωπική εκδήλωση μόδας

Ανοικτό κάλεσμα σε δημιουργούς που ζουν και εργάζονται στη Μεσσηνία απηύθυναν χθες το πρωί οι διοργανωτές της μεγάλης φιλανθρωπικής εκδήλωσης μόδας "1st Kalamata Street Fashion Show & 27210 Design Pop Ups".

Οποιος ασχολείται με το σχεδιασμό ρούχων, καπέλων, παπουτσιών, αξεσουάρ, αλλά και αντικειμένων, μπορεί να επικοινωνήσει ως το τέλος του μήνα και να δηλώσει συμμετοχή, ώστε να δείξει στο ευρύ κοινό τα κομμάτια της δουλειάς του. Το σόου, που θα περιλαμβάνει επίδειξη μόδας, αλλά και έκθεση των ρούχων και των άλλων ειδών διοργανώνουν το ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με τη στήριξη της δημιουργικής ομάδας του "Λάδι Βιώσας" και του καφέ "Κούνιες", υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Εχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Απριλίου, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, στον Πεζόδρομο Αμφείας, με τη συμμετοχή των 11 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται εκεί. Ο στόχος είναι να στηριχτεί το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας και ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας. Στις 11 το πρωί θα γίνει ένα δημιουργικό μπραντς με συζήτηση μεταξύ επιχειρηματιών και στις 5 μ.μ. θα ανοίξουν τα καταστήματα, στα οποία θα υπάρχουν τα είδη προς πώληση. Στις 8 μ.μ. αρχίζει το σόου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει αποκλειστικά, χειροποίητα προϊόντα με στοχευμένη ελληνική τοπική ταυτότητα.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου των Αποφοίτων ευχαρίστησε το δήμο για τη συνεργασία και κάλεσε όλους τους ντόπιους δημιουργούς να δηλώσουν ενδιαφέρον. Ο Νίκος Ηλιόπουλος εκ μέρους των καταστηματαρχών σημείωσε πως τα μοντέλα που θα φορέσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα είναι καθημερινοί άνθρωποι της πόλης. Τέλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος είπε πως τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύουν την επισκεψιμότητα στην Καλαμάτα, αλλά και την προβολή της.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι να στείλουν ένα μικρό κείμενο, καθώς και 2 τουλάχιστον φωτογραφίες με τη δουλειά τους έως και τέλος Φεβρουαρίου (29 Φεβρουαρίου) σε ένα από τα παρακάτω e-mails: fofigr@yahoo.com και syllogos.apofoitwn.m.s.k@gmail.com. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία: 0031 614131858 και 6984-944012.

 


NEWSLETTER