Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 11:43

Η Τρίπολη στηρίζει την Καλαμάτα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Η Τρίπολη στηρίζει την Καλαμάτα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 (βίντεο)

Μία νέα σύμμαχο στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 φαίνεται να αποκτάει η Καλαμάτα και αυτή είναι η Τρίπολη.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του δημάρχου της αρκαδικής πρωτεύουσας Δημήτρη Παυλή. «Θα είμαστε στο πλευρό της Καλαμάτας και μάλιστα θα έχουμε και συμμετοχή στις εκδηλώσεις» τόνισε ο κ. Παυλής, ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της πόλης του, που τελικά δεν προχώρησε είπε ότι η πρόταση της Τρίπολης έτυχε της καθολικής αποδοχής όλων των πόλεων και θεωρείτο ένα από τα μεγάλα φαβορί, αλλά και ότι αυτό που χτίστηκε όλον αυτόν το καιρό πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή τα υπόλοιπα χρονιά για να βγει η Τρίπολη από την αφάνεια στην οποία βρισκόταν πολιτιστικά όλα αυτά τα χρονιά.

“Εύχομαι να σταματήσει η εσωστρέφεια, ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε πολύ ψηλά” πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: “Σε έναν αγώνα πάντα ένας είναι ο νικητής αλλά όταν συμμετέχεις σε έναν τελικό και κανείς ένα ρεκόρ πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχες πριν σημαίνει πως έχεις επιτύχει κάτι”

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: kalimera-arkadia.gr


NEWSLETTER