Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 16:24

Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Δ. Καλοφωλιά

Γράφτηκε από την

Το  δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκε ο εκδότης της οικονομικής εφημερίδας EXPRESS κ. Δημήτρης Καλοφωλιάς.

Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Αριστομένη κ. Ιωάννης Μπρατσιάκος.

Ο κ. Καλοφωλιάς έθεσε στον Δήμαρχο ζητήματα που σχετίζονται με την γενέτειρά του, το Κεφαλόβρυσο, της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους.

Σε απάντησή του ο κ. Αναστασόπουλος εξήγησε στον κ. Καλοφωλιά ότι μία από τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη της ζωής στην ύπαιθρο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υποστήριξη προς τους κτηνοτρόφους αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Κεφαλόβρυσου.

O εκδότης της εφημερίδας από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της περιοχής του.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Καλοφωλιά για την επίσκεψή του στο γραφείο του και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει για την ανάδειξη της περιοχής του.