Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 16:24

Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Δ. Καλοφωλιά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το  δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκε ο εκδότης της οικονομικής εφημερίδας EXPRESS κ. Δημήτρης Καλοφωλιάς.

Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Αριστομένη κ. Ιωάννης Μπρατσιάκος.

Ο κ. Καλοφωλιάς έθεσε στον Δήμαρχο ζητήματα που σχετίζονται με την γενέτειρά του, το Κεφαλόβρυσο, της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους.

Σε απάντησή του ο κ. Αναστασόπουλος εξήγησε στον κ. Καλοφωλιά ότι μία από τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής είναι η στήριξη της ζωής στην ύπαιθρο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υποστήριξη προς τους κτηνοτρόφους αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Κεφαλόβρυσου.

O εκδότης της εφημερίδας από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της περιοχής του.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Καλοφωλιά για την επίσκεψή του στο γραφείο του και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει για την ανάδειξη της περιοχής του.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER