Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 08:18

Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο "Μαρία Κάλλας" στο Μελιγαλά (βίντεο)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο "Μαρία Κάλλας" στο Μελιγαλά (βίντεο)

"Μαρία Κάλλας" ονομάστηκε το πλήρως ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Οιχαλίας στον Μελιγαλά, το οποίο εγκαινιάστηκε την Κυριακή από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και θα φιλοξενεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στην κατάμεστη αίθουσα, εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι της περιοχής χειροκρότησαν την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο σύμφωνα με τον δήμαρχο Αριστείδη Σταθόπουλο υλοποιήθηκε με την εθελοντική συνδρομή πλήθους δημοτών.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος από τη μεριά του ευχήθηκε ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα σημείο λήψης αποφάσεων για έργα ανάπτυξης κι ευημερίας, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και η πατρίδα μας -όπως είπε-, προκειμένου να δώσουν προοπτική μέλλοντος για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Ο κ. Σταθόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, για τη ζωή της οποίας προβλήθηκε βίντεο στο τέλος της εκδήλωσης. Οπως είπε ο δήμαρχος, η ονομασία της αίθουσας "αποτελεί την ελάχιστη τιμή σε μια διεθνή προσωπικότητα του πολιτισμού, που η πατρική της οικία βρίσκεται στο Νεοχώρι Οιχαλίας".

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER