Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 14:56

4ος διαγωνισμός για το Τουριστικό Ταϋγέτου

Γράφτηκε από τον
4ος διαγωνισμός για το Τουριστικό Ταϋγέτου

Τέταρτη φορά επαναλαμβάνει ο Δήμος Καλαμάτας τον διαγωνισμό για την εκμίσθωση του Τουριστικού στον Ταΰγετο, ωστόσο -όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής- αυτή τη φορά ο διαγωνισμός δεν αφορά στο ενιαίο συγκρότημα, αλλά διαχωρίζει τον διώροφο ξενώνα από το λυόμενο όπου λειτουργούσε καφετέρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη, για τον ξενώνα η διάρκεια μίσθωσης είναι 50 χρόνια ενώ για την καφετέρια 5 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης στα 8. Ελάχιστη προσφορά για τον ξενώνα ορίζονται τα 1.500 ευρώ το μήνα και για την καφετέρια τα 500 ευρώ το μήνα.

Οπως σημειώνεται, επίσης, ο ξενώνας θα έχει δικαίωμα χρήσης από κοινού με την καφετέρια, ενώ ο μισθωτής θα αναλάβει υποχρεωτικά την εκτέλεση των εργασιών επισκευής, το κόστος των οποίων έχει εκτιμηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας σε 274.720,50 ευρώ.

Η δημοπρασία, σύμφωνα με την προκήρυξη, θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER