Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 17:55

Δήμος Μεσσήνης: Ο Νίκος Κοτταρίδης συντονιστής των Ενοτήτων 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δήμος Μεσσήνης: Ο Νίκος Κοτταρίδης συντονιστής των Ενοτήτων 

Ο νέος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Κοτταρίδης θα σηκώσει το βάρος του συντονισμού των Δημοτικών Ενοτήτων. Ο Δήμος Μεσσήνης γεωγραφικά είναι ένας μεγάλος δήμος και έχει παρατηρηθεί πρόβλημα στην περιφέρειά του, με το συντονισμό στα έργα καθημερινότητας, την αγροτική οδοποιία και τις υποδομές.

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης έχει μεταβιβάσει στον Ν. Κοτταρίδη και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και Αμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου. Προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Μεσσήνης μίλησε για καινοτομία στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν την περιφέρεια του δήμου, με την ίδρυση της εν λόγω αντιδημαρχίας. Απαντώντας σε σχόλιο του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλου σχετικά με την αποδοτικότητα των μηχανισμών του δήμου στις Δημοτικές Ενότητες, ο δήμαρχος προέβλεψε πως από εδώ και πέρα οι επιδόσεις των υπηρεσιών θα βελτιωθούν. Ανέφερε ακόμα πως και οι πρόεδροι των χωριών θα προωθούν πιο γρήγορα τα αιτήματά τους, γιατί πλέον δεν θα έχουν να κάνουν με 5 αντιδημάρχους για τη λύση ενός προβλήματος αλλά μόνο με το Ν. Κοτταρίδη. 

Τη χρήση των μηχανημάτων του δήμου προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων, υπό την καθοδήγηση του νέου αντιδημάρχου, ευχήθηκε καταλήγοντας ο Στ. Αναστασόπουλος - ο οποίος νωρίτερα ενημέρωσε το Σώμα για τις επαφές που είχε με προέδρους χωριών της Δ.Ε. Βουφράδος και Δ.Ε. Αριστομένη. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτών των επαφών δεσμεύτηκε να τα ανακοινώσει σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος φέρει αναλυτικά στοιχεία για την πρόοδο στις εργασίες αγροτικής οδοποιίας.

Ν.Κ. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER