Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 19:11

Επανάληψη διαγωνισμού για τη φροντίδα των αδέσποτων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Επανάληψη διαγωνισμού για τη φροντίδα των αδέσποτων στην Καλαμάτα

Την επανάληψη του διαγωνισμού για την υλοποίηση του προγράμματος παρακολούθησης των αδέσποτων ζώων στην Καλαμάτα αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η επιτροπή, απορρίπτοντας ταυτόχρονα ένσταση ιδιώτη κατά του Φιλοζωικού Ομίλου, οι οποίοι είχαν μετάσχει στον πρώτο σχετικό διαγωνισμό. Ας σημειωθεί ότι η επιτροπή του διαγωνισμού εισηγείτο στην Οικονομική Επιτροπή να γίνει αποδεκτή η εν λόγω ένσταση.

Στον αρχικό διαγωνισμό είχαν δοθεί εκπτώσεις 4% από τον ιδιώτη και 34% από τον Φιλοζωικό, ωστόσο ο ιδιώτης κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι ο Φιλοζωικός δεν συγκέντρωνε τις απαιτούμενες από την προκήρυξη προϋποθέσεις για να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Εντονα αντέδρασαν οι εκπρόσωποι των μειοψηφιών, υποστηρίζοντας ότι η ένσταση του ιδιώτη δεν είχε βάση, ενώ παράλληλα επέκριναν και την επιτροπή του διαγωνισμού που παρ’ όλα τα ελλιπή -σύμφωνα με την ένσταση- δικαιολογητικά του Φιλοζωικού, συνέχισε την διαδικασία και εξέτασε τις οικονομικές προσφορές των δύο ενδιαφερομένων.


NEWSLETTER