Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 15:31

Στήριξη όλων των μεσσηνιακών δήμων στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Γράφτηκε από τον

Τη στήριξη όλων των υπόλοιπων δήμων της Μεσσηνίας θα έχει ο Δήμος Καλαμάτας, στη διεκδίκησή του για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Η σχετική διαβεβαίωση δόθηκε από δημάρχους και εκπροσώπους δήμων του νομού μας, στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο εκτελεστικός διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata:21 Εκτορας Τσατσούλης και στελέχη του Γραφείου επέδωσαν στους δημάρχους και τους εκπροσώπους δήμων αναμνηστικά. Παράλληλα σημείωσε ότι θα υπάρξουν επισκέψεις στελεχών του Γραφείου σε όλους τους δήμους της Μεσσηνίας, ενώ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας σημείωσε ότι «τα οφέλη, εφόσον η Καλαμάτα αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, θα διαχυθούν σε όλη τη Μεσσηνία».

Στη συνάντηση μετείχαν οι δήμαρχοι Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος και Νίκος Ξαρχάκος που εκπροσώπησαν τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη που απουσίαζε στην Αθήνα και ο πρόεδρος της «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER