Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 15:31

Στήριξη όλων των μεσσηνιακών δήμων στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στήριξη όλων των μεσσηνιακών δήμων στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Τη στήριξη όλων των υπόλοιπων δήμων της Μεσσηνίας θα έχει ο Δήμος Καλαμάτας, στη διεκδίκησή του για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Η σχετική διαβεβαίωση δόθηκε από δημάρχους και εκπροσώπους δήμων του νομού μας, στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο εκτελεστικός διευθυντής του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata:21 Εκτορας Τσατσούλης και στελέχη του Γραφείου επέδωσαν στους δημάρχους και τους εκπροσώπους δήμων αναμνηστικά. Παράλληλα σημείωσε ότι θα υπάρξουν επισκέψεις στελεχών του Γραφείου σε όλους τους δήμους της Μεσσηνίας, ενώ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας σημείωσε ότι «τα οφέλη, εφόσον η Καλαμάτα αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, θα διαχυθούν σε όλη τη Μεσσηνία».

Στη συνάντηση μετείχαν οι δήμαρχοι Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας, Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος και Νίκος Ξαρχάκος που εκπροσώπησαν τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη που απουσίαζε στην Αθήνα και ο πρόεδρος της «Φάρις» Θανάσης Ηλιόπουλος.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER