Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 15:29

Ο Δήμος Τριφυλίας στο "Let’s do it Greece"

Γράφτηκε από την

Στη δράση "Let’s do it Greece", που θα γίνει την Κυριακή 17 Απριλίου, συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση.

Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους καλούν συλλόγους, οργανώσεις, σωματεία και φορείς του δήμου να συναντηθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: «Ελάτε να ανταλλάξουμε ιδέες και να επιλέξουμε την καλύτερη δράση για κάθε Δημοτική Ενότητα. Ελάτε να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατό μεγαλύτερο δίκτυο ενεργών πολιτών και συνεργατικά να αποδείξουμε την αγάπη μας στον τόπο μας, διαδίδοντας συγχρόνως το μήνυμα του εθελοντισμού». Επίσης τονίζεται:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας  σε όλη την Ελλάδα για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα. Το "Let’s do it Greece"  αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα. Εκατοντάδες φορείς και εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι, αθλητικά σωματεία, ιδιώτες και σχολεία σε κάθε γωνιά της χώρας συμμετέχουν στο πρόγραμμα καθαρισμού και αισθητικών περιβαλλοντικών παρεμβάσεων».

Υπεύθυνοι οργάνωσης είναι ο Ιωάννης Κατσούλας, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (τηλ. 6977-523798) και η Φωτεινή Στυλιανού, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του δήμου (τηλ. 27613 60034, 6948-258958).