Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 20:42

Οποιος πληρώσει διατηρεί το... αυθαίρετο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οποιος πληρώσει διατηρεί το... αυθαίρετο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Οποιος επαγγελματίας στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας πληρώσει για την αυθαίρετη κατασκευή του, θα τη σώσει. Με την προϋπόθεση ότι η κατασκευή του δε θα παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία της Αγοράς.

 

Οπως ανακοινώθηκε, ο Δήμος Καλαμάτας προχωρεί άμεσα στην τακτοποίηση των αυθαιρέτων κάθε είδους στην Κεντρική Αγορά. Από τη διαδικασία αυτή θα εξαιρεθούν κατασκευές, οι οποίες παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της. Μετά την τακτοποίηση, θα κληθούν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων να καταβάλουν ενοίκιο για την κατάληψη των συγκεκριμένων χώρων, εάν φυσικά επιθυμούν να συνεχίσουν να τους χρησιμοποιούν. 

Επίσης, μετά το πέρας της τακτοποίησης και πάντως πριν το καλοκαίρι, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την κατάργηση καταστημάτων και τη διασύνδεση των εσωτερικών χώρων της Αγοράς, σε μία προσπάθεια προσέλκυσης πωλητών και παραγωγών στους εσωτερικούς χώρους της. 

 

Ο δήμος υπενθυμίζει ότι μετά τους σεισμούς του 1986 και λόγω των μεγάλων ζημιών που είχαν προκληθεί στην Αγορά, χρησιμοποιήθηκε ο διάδρομος για τη διάθεση των προϊόντων, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσλειτουργία. Στόχος είναι η βελτίωση της ελκυστικότητας των εσωτερικών χώρων της Αγοράς και η σταδιακή εγκατάλειψη του διαδρόμου, πάντοτε  εκούσια.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER