Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 17:56

Αναβλήθηκε η συζήτηση για το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Αναβλήθηκε η συζήτηση για το τουριστικό περίπτερο της Κυπαρισσίας

Αναβλήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας η συζήτηση του θέματος για τον καθορισμό των όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του τουριστικού περιπτέρου Κυπαρισσίας, που ήταν και το σημαντικότερο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Το θέμα θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς όπως τονίστηκε από την πρόεδρο Μαρία Πανουσιοπούλου, έπρεπε να συμπεριληφθούν κάποιοι όροι πριν συζητηθεί το θέμα.

Από εκεί και πέρα, ομόφωνα αποφασίστηκε η έγκριση ανάληψης δαπανών και η ψήφιση πιστώσεων του προϋπολογισμού και πιο συγκεκριμένα για την προμήθεια αναλώσιμων ύψους 13.999 ευρώ για τη ΔΕ Κυπαρισσίας, 13.994 για τη ΔΕ Φιλιατρών, 12.498 για τη ΔΕ Γαργαλιάνων, 2.472 για τη ΔΕ Αετού, 2.496 για τη ΔΕ Αυλώνα και 591 για τη ΔΕ Τριπύλης, καθώς και ποσό 464 ευρώ για πρόστιμο ΚΤΕΟ.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε επίσης ο καθορισμός των όρων του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παράδοση - εκποίηση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ) σε εγκεκριμένο συλλογικό σύστημα συλλογής τους, ο οποίος θα γίνει στις 12 Απριλίου, 10 π.μ. - 12.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τιμή εκκίνησης τα 80 ευρώ για κάθε όχημα.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER