Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 15:32

Ο Καφαντάρης με ΚΕΔΕ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Καφαντάρης με ΚΕΔΕ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 

 

Το «πάγωμα» της ροής των πιστώσεων σε εκτελούμενα έργα που χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020, έθεσε στον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Χρήστο Κασίμη αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, στη συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ αποτελούσαν ο α΄αντιπρόεδρός της, δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Πολιτικής της Ενωσης δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τσιαχρήστας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ μετέφεραν τη θέση του προέδρου της Ενωσης, ότι είναι αναγκαίο «να εξαλειφθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι δυσκολίες που εμποδίζουν τη γρήγορη υλοποίηση των αναγκαίων βημάτων έγκρισης και εκταμίευσης πόρων».   

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι ο γ.γ. του υπουργείου «παραδέχτηκε την ύπαρξη του προβλήματος, το οποίο οφείλεται όπως ισχυρίσθηκε σε ''διαδικαστικούς λόγους'' και δεσμεύθηκε ότι θα αποκατασταθεί σύντομα η ροή χρημάτων μέσω συγκεκριμένων θεσμικών παρεμβάσεων».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER