Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 14:26

Επικρίσεις κατά Νίκα στην παρουσίαση της γραμμής Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Επικρίσεις κατά Νίκα στην παρουσίαση της γραμμής Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα

Επικρίθηκε και σχολιάστηκε η απουσία του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα από τη χθεσινή εκδήλωση της ΠΕΔ Πελοποννήσου, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τη σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα.

Απαντώντας στην προαναγγελία του κ. Νίκα ότι δεν θα συμμετέχει στην εκδήλωση, «γιατί έχει το στοιχείο της προπαγάνδας», ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος, δήμαρχος Αργους - Μυκηνών, παρατήρησε, μεταξύ άλλων, ότι «είμαστε εκλεγμένοι δημοκρατικά και μεις και η κυβέρνηση. Να μην τα μηδενίζουμε, να προσφέρουμε. Οι συνεργασίες δίνουν λύσεις, οι απομονώσεις σε κάνουν αντικοινωνικό. Οι νίκες δεν έρχονται με ευχές και παρακάλια, έρχονται με αγώνες, με συντονισμένες ενέργειες».

Αργότερα μετά από τοποθετήσεις κι επικρίσεις παριστάμενων πολιτών, ο κ. Καμπόσος είπε ότι δύο φορές έχει έρθει στην Καλαμάτα, για εκδηλώσεις και ο κ. Νίκας δεν έχει παραστεί.

Απαντώντας σε ερώτησή μας, για την απουσία και την προαναγγελία Νίκα, ο γ.γ. Υποδομών Γιώργος Δέδες παρατήρησε ότι ο σιδηρόδρομος και οι συνδυασμένες μεταφορές είναι η προοπτική του άμεσου μέλλοντος

και πρέπει να τύχουν της συναίνεσης και των προτάσεων για βελτιώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα έχει ωφελήματα.

Γ.Σ.


NEWSLETTER