Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 15:13

Διαφύλαξη των υδάτινων πόρων στις Κροκεές

Γράφτηκε από την

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι:
Η Τοπική Κοινότητα Κροκεών θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει την νομιμότητα στον τομέα της Ύδρευσης και Άρδευσης.
Είναι κατανοητό ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να το απολαμβάνουν ισότιμα όλοι οι συμπολίτες μας.
Έχει παρατηρηθεί, ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα ότι το νερό (Ύδρευση-Άρδευση) ανήκει σε όλους μας. Μέθοδοι  (by pass, σωληνώσεις χωρίς άδεια και μελέτη, το νερό της ύδρευσης να χρησιμοποιείται για άρδευση κ.λ.π.) θεωρούνται από τον νόμο κλοπή και οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα ψήφισε Κανονισμό Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης με δικαιώματα και υποχρεώσεις όλων των πολιτών. Το Τοπικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο για την καλή λειτουργία του δικτύου και τη νομιμότητα. Επίσης εισηγείται πρόστιμα για τους παραβάτες.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Το νερό φτάνει για όλους μας αρκεί να γίνεται σωστή και νόμιμη χρήση.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας που έχουν προβλήματα με τους υδρομετρητές, δίκτυο κ.λ.π. να ειδοποιούν το Τοπικό Συμβούλιο για την αποκατάσταση των ζημιών.
Κάνουμε γνωστό, ότι το Τοπικό Συμβούλιο Κροκεών μαζί με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο και την Υπηρεσία Ύδρευσης , Άρδευσης πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους για την ομαλή και νόμιμη χρήση του νερού.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ