Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 08:18

Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει την προσπάθεια της Καλαμάτας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Προχθές το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο της λακωνικής πρωτεύουσας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata:21 Εκτορα Τσατσούλη.

Στο δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτη, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, αλλά και στους πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, έγινε παρουσίαση της προσπάθειας της Καλαμάτας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και των στόχων αυτής της πρωτοβουλίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας και πολλά μέλη του μίλησαν με ενθουσιασμό, εκφράζοντας τη στήριξή τους προς την Καλαμάτα. Μάλιστα, από το Δήμο Σπάρτης θα αποσταλεί εκπρόσωπος, που θα συνδράμει την προσπάθεια της Καλαμάτας. Επίσης, οι Σπαρτιάτες εξέφρασαν τη βούλησή τους για την πραγματοποίηση στη Σπάρτη εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Ο κ. Νίκας ευχαρίστησε θερμά για την έκφραση υποστήριξης και τόνισε τη βούληση του Δήμου Καλαμάτας για εξακτίνωση εκδηλώσεων, ώστε να ωφεληθεί όλη η Νότια Πελοπόννησος, σε περίπτωση επιλογής της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER