Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 17:35

Τροποποίηση προϋπολογισμού ύψους 1 εκ. ευρώ στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τροποποίηση προϋπολογισμού ύψους 1 εκ. ευρώ στην Τριφυλία

Η πρώτη μεγάλη τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας για το οικονομικό έτος συζητιέται την Δευτέρα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στις 10.30 το πρωί.

Η απόφαση της τροποποίησης που θα αποτελέσει πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ και θα αφορά έργα που θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μια ριζική αναδιάρθρωσή του αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό που ψηφίστηκε ήταν περίπου στα 3 εκ. ευρώ. 

Στην ίδια συνεδρίαση επίσης θα συζητηθεί η έγκριση ανάληψης δαπανών και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2016. Απευθείας ανάθεση του έργου «Επισκευή – Βελτίωση Νεκροταφείων Δ.Ε. Τριπύλης». Εγκριση πρακτικών του πρόχειρου διαγωνισμού «Επισκευή Αποθήκης Γυμνασίου Κυπαρισσίας». Λήψη απόφασης σχετικά με ανανέωση μείωσης μισθώματος περιπτέρου της κ. Σταυροπούλου Δήμητρας. Εγκριση της αριθ.152/2016 έκτακτης αποφάσεως δημάρχου για εργασίες στο ΧΑΔΑ Κυπαρισσίας. Εγκριση της αριθ.154/2016 έκτακτης αποφάσεως Δημάρχου για εργασίες στο ΧΑΔΑ Φιλιατρών. Εκδοση 4ου εντάλματος προπληρωμής, ποσού 420,00€ για κάλυψη αναγκών αλληλογραφίας της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών, του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και ορισμός υπολόγου. Εγκριση αποζημίωσης προς αποκατάσταση βλάβης επαγγελματικού εξοπλισμού από υπαιτιότητα του δήμου.

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER