Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:09

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα συζητούν στην Τριφυλία 

Γράφτηκε από τον
Το επιχειρησιακό πρόγραμμα συζητούν στην Τριφυλία 

Την έγκριση της Β΄ φάσης του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Τριφυλίας 2015-19 (Επιχειρησιακός Σχεδιασμός – Οικονομικός Προγραμματισμός), όπως και την έκθεση τήρησης διαδικασιών κατάρτισής του, συζητά την ερχόμενη Τρίτη 11 του μηνός το Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 8 το βράδυ.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν, τριάντα συνολικά, στην ημερήσια διάταξη είναι η έγκριση δαπάνης-ψήφιση πίστωσης-ανάθεση για την μετακίνηση και διανυκτέρευση των Φιλαρμονικών του Δήμου στις 23-24 Απριλίου στο Μεσολόγγι. Συμπλήρωση της αριθ.163/2015 ΑΔΣ για χρήση δηλωτικού σήματος στην λατινική γραφή. Απ΄ ευθείας ανάθεση της εκμίσθωσης του τουριστικού περιπτέρου «Ο Κεφαλόβρυσος» στην Τ.Κ. Αετού. Η τροποποίηση  Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος που θα ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ. Χορήγηση-Ανανέωση παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.

Συγκρότηση των πιο κάτω Επιτροπών Δήμου Τριφυλίας για  ένα έτος από 10-4-2016 έως 9-4-2017: α. Επιτροπή παραλαβής εργασιών και μεταφορών (υπηρεσιών) (άρθρα 67,70 Π.Δ/τος 28/80). β. Επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του δήμου (άρθρα 1 & 2 του Π. Δ/τος  270/81) γ. Επιτροπή καταλληλότητας (άρθρο 7 του Π. Δ/τος 270/81) δ. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι 6.985,80 ευρώ. ε. Επιτροπή παραλαβής έργων προϋπολογισμού από 6.985,80 ευρώ και άνω.

Εγκριση δαπάνης-ψήφιση Πίστωσης-Ανάθεση για την συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στην Εκθεση (Ελλάδος Γεύση) στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου Αττικής την 15 έως 18 Απριλίου. Εγκριση δαπάνης και ορισμός Δημοτικού Συμβούλου εκπροσώπου στην επιτροπή  για την αισθητική αρτιότητα  των έργων: α. Φιλοτέχνιση-χύτευση προτομής Παπαχριστόπουλου Παναγιώτη στην Κ. Πλατεία Φιλιατρών. β. Φιλοτέχνιση-χύτευση προτομής Βελισάριου Κορένσιου στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως τρεις μήνες(ναυαγοσώστες ΔΕ- εργάτες πυροπροστασίας ΥΕ). Συγκρότηση επιτροπής ελέγχου λειτουργίας παιδοτόπων.

Εγκριση δαπάνης-ψήφιση πίστωσης-Ανάθεση για την προσφορά Πασχαλινών γευμάτων σε άπορες οικογένειες.

Εγκριση οδοιπορικών εξόδων και αποζημίωση μετακινούμενων αιρετών για την εκπροσώπηση  του Δήμου στην έκθεση (Ελλάδος Γεύση). Εγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για τα οδοιπορικά έξοδα μετακινούμενων Αιρετών και υπαλλήλων για την εκπροσώπηση του δήμου στην έκθεση (Ελλάδος Γεύση). Εγκριση ανάληψης δαπάνης–ψήφιση πίστωσης για την έκδοση  του Τουριστικού Οδηγού Τριφυλίας. Εγκριση Δαπάνης-ψήψιση πίστωσης για την Τουριστική προβολή του δήμου στο περιοδικό "AYTOTOYRING".

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER