Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 18:15

Επισκευή αποθήκης Γυμνασίου Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από τον
Επισκευή αποθήκης Γυμνασίου Κυπαρισσίας 

Την έγκριση ανάληψης δαπανών και την ψήφιση πιστώσεων του προϋπολογισμού αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας. 

Στην ίδια συνεδρίαση η επιτροπή προχώρησε σε απευθείας ανάθεση του έργου επισκευής - βελτίωσης του νεκροταφείου Τριπύλης, προϋπολογισμού 5.774 ευρώ, στον Γεώργιο Φωτεινό που έκανε και την μεγαλύτερη έκπτωση 16%.

Επίσης εγκρίθηκαν τα πρακτικά του πρόχειρου διαγωνισμού για την επισκευή αποθήκης Γυμνασίου Κυπαρισσίας, προϋπολογισμού 22.200 ευρώ, έργο που ανατέθηκε στον Ηλία Παναγόπουλο, με έκπτωση 5%. Επιπλέον αποφασίστηκε η μείωση μισθώματος περιπτέρου στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας από 347 ευρώ σε 286 με ισχύ μέχρι τις 28/2/2017. Τέλος εγκρίθηκαν αποφάσεις του δημάρχου για εργασίες στο ΧΑΔΑ Κυπαρισσίας, ύψους 4.797 ευρώ και στο ΧΑΔΑ Φιλιατρών 7.084 ευρώ, καθώς και για την αποζημίωση επαγγελματία στα Φιλιατρά με 573 ευρώ, για ζημιά που προκλήθηκε σε τέντα του καταστήματός του από στύλο φωτισμού, που έπεσε πάνω της κατά την επισκευή λαμπτήρα από ηλεκτρολόγους του δήμου.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER