Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 16:11

Παρουσίαση του Leader στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρουσίαση του Leader στη Μεσσήνη

Ενημέρωση για τη νέα πρόταση «Leader 2014-2020-CLLD» στη Μεσσηνία έγινε προχθές στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης, από την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας - Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ και το Δήμο Μεσσήνης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Γιάννης Αργυράκης, ο οποίος αφού παρουσίασε συνοπτικά το έργο της εταιρείας κατά την προηγούμενη προγραμματική περίοδο επεσήμανε την ανάγκη ενεργούς συμμετοχής όλων των φορέων και των πολιτών στις εκδηλώσεις διαβούλευσης. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα πλαίσια του μέτρου 19-CLLD προκειμένου να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μεσσηνίας και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιοχής.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Νίκος Ξαρχάκος και Κώστας Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Χρήστος Χριστόπουλος, οι επικεφαλής των μειοψηφιών του Δ.Σ. Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER