Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 17:49

Οδηγοί για την επάνδρωση των πυροσβεστικών του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Οδηγοί για την επάνδρωση των πυροσβεστικών του Δήμου Οιχαλίας

Στα πλαίσια της προστασίας του περιβάλλοντος για  την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (πυρκαγιές) λόγω αρμοδιότητος, ο δήμος μας  προσέλαβε 13 οδηγούς για την επάνδρωση των πυροσβεστικών οχημάτων του δήμου όπου θα εργάζονται σε δυο βάρδιες πρωί – βράδυ, και 10 άτομα ΥΕ εργάτες καθαριότητας  για την συνδρομή των ανωτέρω και προκειμένου να φροντίσουν τον καθαρισμό των περιοχών για την πρόληψη πυρκαγιών.
Η δαπάνη για την αποζημίωση των προσληφθέντων θα καλυφθεί  από τη χρηματοδότηση της πολιτικής προστασία με το οποίο έχει πιστωθεί ήδη ο Δήμος.
Επίσης την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο  της Πυροσβεστικής Μελιγαλα των οχημάτων και των οδηγών για να γίνει επιθεώρηση και έλεγχος των συστημάτων αυτοκινήτων και ενημέρωση –οδηγίες των οδηγών από ειδικούς  της Πυροσβεστικής.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά κ. Σπυρίων Αργυρόπουλος, οι αντδήμαρχοι Ηλίας Ντονάς και Ευστάθιος Τασιόπουλος 

Από το Δήμο Οιχαλίας


NEWSLETTER