Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 18:39

Προβλήματα του περιφερειακού σε Ασπρόχωμα και Λέικα 

Γράφτηκε από την

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στις περιοχές τους από την κατασκευή του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας, παρουσίασαν προχθές το βράδυ στο δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, οι πρόεδροι Ασπροχώματος Βασίλης Πολίτης και Λεΐκων Θανάσης Τσαούσης. Και του ζήτησαν τη βοήθειά του για την αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Νίκας ανέφερε ότι ο Δήμος Καλαμάτας αγωνίζεται από το 2009 για να αντιμετωπιστούν τέτοια προβλήματα, με πιο σοβαρά αυτά στους κόμβους Καρέλια και Λεΐκων, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν. Δήλωσε ότι η προσπάθεια του δήμου θα συνεχιστεί προς την κατεύθυνση του υπουργείου Υποδομών, για την επίλυση τέτοιων ζητημάτων, αλλά και πως θα υπάρξει και παρέμβαση του δήμου για ορισμένα επιβοηθητικά έργα.
Ο δήμαρχος παρατήρησε ότι τα όποια πραγματικά προβλήματα δεν μπορούν να ακυρώσουν το μεγαλύτερο έργο για την Καλαμάτα και την περιοχή της, ενώ με εντολή του ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Τζαμουράνης πραγματοποίησε αυτοψίες, σε συνεργασία με τους δύο προέδρους, ώστε να προταθούν λύσεις για τα συγκεκριμένα προβλήματα σε σχέση με τον περιφερειακό.