Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 20:56

Επιχείρηση χάνει πελάτες γιατί καθυστερεί η ανάπλαση στο Μάραθο

Γράφτηκε από τον

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν προς το Δήμο Τριφυλίας οι Νικόλαος και Στυλιανός Τζωρτζίνης, ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Ο Φάρος» στη Μαραθόπολη, για τη μη ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης της παραλίας. Οι εργασίες έχουν σταματήσει ακριβώς μπροστά στην επιχείρησή τους, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν τη λειτουργία της, ενώ οι ιδιοκτήτες τονίζουν πως αν καθυστερήσουν και άλλο θα αναγκαστούν μέσω δικαστικής οδού να αναζητήσουν τα διαφυγόντα κέρδη τους.

Αναλυτικά στην επιστολή τους προς το Δήμο Τριφυλίας τονίζουν: «Εδώ και αρκετό καιρό έχετε προχωρήσει σε εργασίες ανάπλασης της παραλιακής οδού της Μαραθόπολης, οι οποίες όμως δεν τελείωσαν και σταμάτησαν μπροστά από το ξενοδοχείο - εστιατόριό μας “Ο Φάρος” που βρίσκεται στη Μαραθόπολη του Δήμου Τριφυλίας. Οπως καταλαβαίνετε, η μη ολοκλήρωση της οδού μας από τα Χριστούγεννα που έχουν σταματήσει οι εργασίες δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησής μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε πελάτες και να μειώνονται τα κέρδη μας από δική σας υπαιτιότητα. Μετά από αλλεπάλληλές τηλεφωνικές κλήσεις μας στους αρμόδιους φορείς (πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Μίγγα και αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Ιωάννη Αδρακτά, παρότι λάβαμε καθησυχαστικές απαντήσεις μέχρι και σήμερα ότι την Μεγάλη Εβδομάδα 100% θα είναι έτοιμο) ουδέν πράξατε. Παρακαλούμε να δηλώσετε και να δεσμευτείτε για την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρώσετε το έργο, άλλως εάν καθυστερήσετε και άλλο θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε αναζήτηση των διαφυγόντων κερδών μας μέσω της δικαστικής οδού».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζήτημα τέθηκε πρόσφατα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου τονίστηκε από τη δημοτική αρχή ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα του δήμου, ενώ ήδη στην ερχόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έχει συμπεριληφθεί η έγκριση εκτέλεσης επειγουσών πρόσθετων εργασιών στο έργο «Ανάπλαση παραλιακής Μαραθόπολης».

Κ.Μπ.