Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011 22:49

Δυσαρέσκεια Νίκα για τις δηλώσεις Λυκουρέντζου για τις φυλακές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δυσαρέσκεια Νίκα για τις δηλώσεις Λυκουρέντζου για τις φυλακές

Τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζου για τη διατήρηση των φυλακών στην Τρίπολη, εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Μάλιστα ο κ. Νίκας εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν απηχούν και την άποψη της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Συγγρού έχει αντιληφθεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για την λειτουργία σωφρονιστικού καταστήματος. “Εχουμε αποφάσεις τοπικών συμβουλίων και ελπίζουμε το υπουργείο Δικαιοσύνης να επιλέξει έναν από τους 3 -4 χώρους που προτείνουμε” κατέληξε ο κ. Νίκας.

 

Σχόλια  

0 # spyro 29-07-2011 10:54
Μα,τί λέει ο άνθρωπος ?
Σε λίγο,έτσι που πάει το πράγμα,δεν θα μπορούμε ούτε να μιλάμε,ούτε καν να σκεφτόμαστε,παρ ά να υπολογίζουμε κάθε φορά που θα ανοίξουμε το στόμα μας ή θα ενεργοποιήσουμε την πένα μας,μήπως θίγουμε τα συμφέροντα,τις στοχεύσεις,τα προγράμματα και τις πάσης φύσεως μεθοδεύσεις επί αυτών,κάποιου νεόκοπου άρχοντα της τοπικής και υπερ τοπικής αυτοδιοίκησης.
Και βέβαια ο κ. Λυκουρέντζος δεν εξέφρασε την άποψη του κόμματος που ανήκει,
όπως σαφέστατα προκύπτει από την επιστολή του.
Εξέφρασε όμως μία λογική και συμφέρουσα,για την εποχή και τις οικονομικές συνθήκες της χώρας,θέση,η οποία,εφ' όσον επικρατήσει η σύνεση,θα υιοθετηθεί από το αρμόδιο υπουργείο και θα υλοποιηθεί στην Τρίπολη,όπου και ανήκει.
Όσο για το επιχείρημα του κ. Δημάρχου,ότι παλαιά η Καλαμάτα είχε φυλακές,
πράγματι,είχε απέναντι από την ανατολική πλευρά της Υπαπαντής,και ανακουφίστηκε η τοπική κοινωνία,για όσους το παραβλέπουν,ότα ν αυτές καταργήθηκαν και εξέλειπε έτσι ένας παράγοντας υποβάθμισης που συνιστούσε πληγή για την περιοχή και την πόλη.
Οι γελοιότητες του τύπου '' σύσσωμη η τοπική κοινωνία επιθυμεί την ίδρυση φυλακών στην Μεσσηνία'' που ακούμε συχνά πυκνά,συνιστούν αυθαίρετες φραστικές γενικεύσεις αυτών που τις επιχειρούν,στην μανιώδη προσπάθείά τους να επανιδρύσουν πάσι θυσία φυλακές στον τόπο...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER