Παρασκευή, 06 Μαϊ 2016 08:57

Δανοί δημοσιογράφοι στο δημαρχείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δανοί δημοσιογράφοι στο δημαρχείο Καλαμάτας

Μέλη δημοσιογραφικής αποστολής από τη Δανία δέχθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Π. Νίκας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Peder Hornshoej διοικητικός διευθυντής της "Primera Group – Bravo Tours", ενώ παρέστησαν ο Σταμάτης Γανωτάκης πρόεδρος του ομίλου "High Connect", ο Δημήτριος Μεταξάς εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου "High Connect" στην Αθήνα και η Διονυσία Τριγκιλίδα εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου "Trigilidas Travel" της Καλαμάτας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η τουριστική προβολή της Μεσσηνίας και άλλων νομών της Πελοποννήσου, εν όψει της έναρξης απευθείας πτήσεων από τη χώρα αυτή. Η αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας και Δανίας, από την εταιρεία "Aegean" μέσω Κοπεγχάγης και Μπίλουντ, από τις 16 Μαΐου έως τις 30 Οκτωβρίου φέτος, με 2 πτήσεις κάθε εβδομάδα καταρχήν, ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό στην περιοχή. Ο δήμαρχος υποδέχθηκε με χαρά την αποστολή, εξέθεσε σε γενικές γραμμές την ιστορία και τις προοπτικές της Καλαμάτας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προοπτικές διευκόλυνσης των τουριστών και αύξησης του αριθμού των επισκεπτών από τη Δανία και εν γένει τη Σκανδιναβία. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, αυτή την προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER