Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 19:33

Νίκας: “Η Καλαμάτα λύνει τα προβλήματα μόνη της” 

Γράφτηκε από τον

«Ο Δήμος Καλαμάτας δε ζητάει βοήθεια από κανέναν, ιδιαίτερα για τα σκουπίδια», σημείωσε χθες στην "Ε" ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. 

Και με αφορμή την επίθεση και τις αιχμές του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα κατά των δημάρχων των πρωτευουσών στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ιδίου, ο κ. Νίκας είπε ότι δε θέλει να έχει καμία αντιπαλότητα με κανένα δήμαρχο και πολύ περισσότερο με Μεσσήνιους δημάρχους.

Ξεκαθάρισε ότι «συστήνω στους συναδέλφους μου να βοηθήσουν να γίνει ο ΠΕΣΔΑ και να ξεκινήσει άμεσα η προσωρινή διαχείριση. Γιατί και σήμερα να υπογραφεί η ΣΔΙΤ, σε 3 χρόνια θα ξεκινήσει».

Επέμεινε πως «δε ζητώ από κανέναν, ούτε ήρθα σε αντίθεση με κανέναν στο Μέγαρο Μαξίμου». Επεσήμανε ότι «η Καλαμάτα λύνει τα προβλήματα μόνη της και υποδέχεται και όλα τα λύματα του νομού» και αναρωτήθηκε: «Γιατί έρχονται λύματα από την Πύλο, την Τριφυλία και την Ανω Μεσσηνία στο βιολογικό της Καλαμάτας;».

Κλείνοντας, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας παρατήρησε ότι «και η Καλαμάτα θα φροντίσει να λύσει το πρόβλημα της προσωρινής διαχείρισης» και συνέστησε: «Ο καθένας να κοιτάξει το σπίτι του».

Γ.Σ.