Σάββατο, 14 Μαϊ 2016 17:04

Προμήθεια 300 κάδων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Προμήθεια 300 κάδων στην Τριφυλία

Στην προμήθεια κάδων θα προχωρήσει ο Δήμος Τριφυλίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του. Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει ποσό 60.000 ευρώ. Ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχτεί σύντομα, ενώ υπολογίζεται ότι θα μπορέσει με βάση τις τιμές που υπάρχουν, να προμηθευτεί περίπου 300 κάδους των 1.000 λίτρων, που θα έρθουν να προστεθούν στους 120 που είχε προμηθευτεί πριν λίγους μήνες. 

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, ο δήμος θα προχωρήσει στην αγορά μικρών αυτοκινούμενων σαρώθρων για τον καθαρισμό των δρόμων στις μεγάλες πόλεις που θα έρθουν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές σκούπες, καθώς είναι μικρά αμαξίδια που θα τα χειρίζονται οι εργάτες καθαριότητας. Το  πλεονέκτημά τους είναι πως λόγω του μικρού μεγέθους τους εκτός από τις πόλεις θα μπορούν να μεταφερθούν όπου υπάρχουν ανάγκες.

Από εκεί και πέρα σύντομα ολοκληρώνονται οι μελέτες για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του αμφιθεάτρου «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, όπως και για την Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων και έτσι άμεσα θα προχωρήσει η διαδικασία για την δημοπράτησή τους. Ο προϋπολογισμός των έργων αυτών είναι 75.000 και 80.000 αντίστοιχα και θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους του δήμου.

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER