Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 16:07

Ο Νίκας ευχαρίστησε μαθητές που καθάρισαν το σχολείο 

Γράφτηκε από τον
Ο Νίκας ευχαρίστησε μαθητές που καθάρισαν το σχολείο 

Τους μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου που εργάστηκαν εθελοντικά για τον καθαρισμό του συγκροτήματος του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου Καλαμάτας ευχαρίστησε δημόσια χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας. Ο δήμαρχος μάλιστα τους έκανε το τραπέζι στο χώρο του Κλειστού του Πολυκλαδικού, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, ενώ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τα παράπονά του για τη μη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση της σοβαρής επισκευής που χρειάζεται το συγκρότημα. 

Παράλληλα ο κ. Νίκας ανακοίνωσε και παρουσίασε την ολοκλήρωση της επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου του Πολυκλαδικού, που θα παραδοθεί στους μαθητές του συγκροτήματος (6ο Λύκειο και 4ο ΕΠΑΛ), αλλά και στους συλλόγους της πόλης τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

«Θέλει πάνω από μισό εκατομμύριο το Πολυκλαδικό και δεν έχουμε πάρει ούτε 1 ευρώ από την κυβέρνηση», είπε ο δήμαρχος και ενημέρωσε τους Καλαματιανούς ότι «με τις δικές τους δυνάμεις θα βελτιώσουν τις υποδομές για την εκπαίδευση και την άθληση των παιδιών τους». 

Ευχαρίστησε έπειτα δημόσια τα 20 - 25 παιδιά και τους καθηγητές τους, έκανε λόγο για εκδήλωση οφειλόμενης αναγνώρισης που να αποτελεί ένα κίνητρο για να είναι τα σχολεία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. «Θα υπάρχει ηθική και όχι μόνο αναγνώριση, θα χρηματοδοτήσουμε και τις εκδρομές τους», παρατήρησε. Σε γραπτό μήνυμά του πάνω στα τραπέζια της εκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, επεσήμανε πως «αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση».

 Γ.Σ.


NEWSLETTER