Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 20:29

Γαργαλιάνοι - Ρωμανού: Δεν μπορούν να πάνε στα κτήματά τους 

Γράφτηκε από τον
Γαργαλιάνοι - Ρωμανού: Δεν μπορούν να πάνε στα κτήματά τους 

Το θέμα της πρόσβασης στις ιδιοκτησίες εκατέρωθεν του νέου δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στην Τρίπολη. Στην περιοχή έχει δημιουργηθεί μείζον ζήτημα, καθώς πολλοί ιδιοκτήτες με τον νέο δρόμο δεν μπορούν να πάνε στα κτήματά τους. Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων έγινε σύσκεψη, όπου συζητήθηκε το όλο πρόβλημα που υπάρχει.

Για την επίλυσή του από τον κ. Τατούλη δόθηκαν οδηγίες προς τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την περιοχή και ο ίδιος ο περιφερειάρχης. Στη χθεσινή συνάντηση παρόντες ήταν η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπουγάς.

Οσον αφορά τη σύσκεψη που έγινε στους Γαργαλιάνους, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκος Σινάνης επισήμανε ότι η μελέτη του έργου είναι ελλιπής και δεν έχουν προβλεφθεί προσβάσεις στις ιδιοκτησίες που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα σε πολλούς ιδιοκτήτες. "Ζητάμε την προσοχή όλων των αρμοδίων, καθώς για να τελειώσει το έργο θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί όλα τα ζητήματα, προκειμένου να αξιοποιηθεί η περιοχή. Ο δρόμος πρέπει να εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και όλη την περιοχή" τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER