Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 08:15

Οργασμός καθαριότητας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων για την Ανθοκομική

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Οργασμός καθαριότητας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων για την Ανθοκομική

Οργασμός καθαριότητας και ευπρεπισμού χθες στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, από το Δήμο Καλαμάτας, καθώς σήμερα ξεκινάει και αύριο εγκαινιάζεται η 5η Ανθοκομική Εκθεση.

«Μακάρι να είχε κάθε μήνα Ανθεστήρια. Η εικόνα του Πάρκου θα ήταν πολύ καλύτερη», μας σχολίασε δημότης, βλέποντας την πρωτόγνωρη κινητοποίηση της φροντίδας και της περιποίησης.

Συνεργείο του Δήμου μ’ ένα καλαθοφόρο αντικαθιστούσε τις καμένες λάμπες και αποκαθιστούσε τις ζημιές στους στύλους του φωτισμού. Ενα ακόμα, με άλλο καλαθοφόρο, ενίσχυε το δίκτυο φωτισμού με προβολείς, κοντά στη λίμνη, στα σημεία που θα εκθέτουν οι φυτωριούχοι.

Συνεργείο εργολάβου με υψηλό εντυπωσιακό γερανό "κούρευε" τους ευκάλυπτους, αφαιρώντας τα πιο ψηλά κι επικίνδυνα κομμάτια. Στην εξωτερική πλευρά στο νότιο τμήμα της Ψαρών έβαφε τα κάγκελα της περίφραξης.

Η εικόνα του Πάρκου ήταν από τις πιο καθαρές που έχουμε δει, αν όχι η πιο καθαρή από ποτέ.

Η φετινή 5η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας, από 20 έως 29 Μαΐου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, θα ανοίξει σήμερα τις πύλες της. Τα εγκαίνια θα γίνουν από το δήμαρχο την Κυριακή, στις 8 το βράδυ. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER