Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 13:30

Μελέτη γα το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την

Στην ανάθεση εκπόνησης στατικής μελέτης για το Τουριστικό Περίπτερο Κυπαρισσίας προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας, μετά και από σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Η σύμβαση με τον μελετητή υπογράφτηκε προχθές Πέμπτη 19 Μαΐου και σύμφωνα με αυτή η μελέτη θα πρέπει να παραδοθεί εντός 20 ημερών, ενώ η αμοιβή είναι 5.102 ευρώ με ΦΠΑ. 

Να θυμίσουμε ότι το κτήριο του Τουριστικού έχει μείνει γιαπί, ένα κτήριο φάντασμα στην παραλία της πόλης, καθώς από τον δήμο μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ενοικιαστή ξηλώθηκαν τα πάντα και έμειναν μόνο οι τοίχοι περιμετρικά. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε μπει ως θέμα στην Οικονομική Επιτροπή ο καθορισμός των όρων δημοπράτησης, αλλά δεν συζητήθηκε, καθώς όπως διαπιστώθηκε λίγο πριν την συνεδρίαση υπήρχαν κενά στην προκήρυξη - και ένα από αυτά ήταν η αναγκαιότητα ύπαρξης στατικής μελέτης. 

Από ό,τι φαίνεται πάντως με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν και με δεδομένο τις πολλές εργασίες που απαιτούνται για την επαναλειτουργία του, για ακόμη μια καλοκαιρινή σεζόν το Τουριστικό θα παραμείνει κλειστό.

 

Κ.Μπ.