Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 08:19

Σύσκεψη με αγρότες για την πρόσβαση στα κτήματα εκατέρωθεν του δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού

Γράφτηκε από τον

Το θέμα με τα προβλήματα των προσβάσεων στα αγροκτήματα εκατέρωθεν του νέου δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού συζητήθηκε στη σύσκεψη που είχαν στους Γαργαλιάνους ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, παρουσία και του αντιδημάρχου Γιάννη Αδρακτά.

Οι αγρότες για ακόμη μια φορά εξέθεσαν το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται σε πάρα πολλούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι λόγω του νέου δρόμου δεν μπορούν να πάνε στα κτήματά τους αφού δεν υπάρχουν παράδρομοι. Στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφέρθηκε διεξοδικά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας Νίκος Αναστασόπουλος προτείνοντας και λύσεις.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε ότι για το θέμα αυτό ήδη είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην Τρίπολη, όπου τον ενημέρωσε για το όλο ζήτημα και οι οδηγίες που δόθηκαν προς τις τεχνικές υπηρεσίες είναι να βρεθούν λύσεις. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα την περιοχή θα επισκεφθεί και κλιμάκιο τεχνικών για να κάνουν αυτοψία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιάννης Σινάνης επισήμανε ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα και να λυθεί το πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες πριν ολοκληρωθεί το έργο.

Κ.Μπ.