Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 17:13

Η Πολεοδομία καθυστερεί έργα του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Οι αδειοδοτήσεις από την Πολεοδομία είναι που καθυστερούν δρομολογημένα έργα στο Δήμο Μεσσήνης, σύμφωνα  με τον αντιδήμαρχο Νίκο Ξαρχάκο. Ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τεχνικά θέματα απάντησε σε ζήτημα που έθεσε προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις στην υλοποίησή τους παρουσιάζουν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στη Μεσσήνη (στην οδό Δαρειώτου), η εξέδρα στο γήπεδο της Ανδρούσας και μια μάντρα αντιστήριξης στην Μυρτοποταμιά. Ειδικά για την εξέδρα στο γήπεδο της Ανδρούσας είπε ότι δεν έχει ξαναβγεί τέτοια άδεια, ενώ υπολείπεται και ένα χαρτί από τη Γραμματεία Αθλητισμού. Ο αντιδήμαρχος Νίκος Κοτταρίδης απάντησε για την μάντρα στην Μυρτοποταμιά πως οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την κατασκευή της έχουν να τελειώσουν κάποιες άλλες δουλειές και ζήτησαν χρόνο.

Σε θέμα δε που αφορά τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κεντρικό δρόμο της Μεσσήνης τα οποία παραμένουν ακόμη αμάζευτα, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης είπε ότι περιμένουν απάντηση από τον κατασκευαστή. Αν τους δώσει εγγύηση ότι αντέχουν στις καιρικές συνθήκες για τα επόμενα 2 - 3 χρόνια, θα τα αφήσουν στη θέση τους. Θυμίζουμε ότι δημότης έχει προσφύγει στις αστυνομικές αρχές για την αφαίρεσή τους, γιατί έχουν προκαλέσει ζημιές στο μπαλκόνι του και υπάρχει -σύμφωνα με την καταγγελία του- κίνδυνος να τραυματιστεί άνθρωπος αν γίνει αποκόλληση. 

Ν.Κ.