Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 20:14

Καθυστερεί η εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Πολυλίμνιο 

Γράφτηκε από την
Καθυστερεί η εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Πολυλίμνιο 

Διάφορες παραλείψεις στη σύμβαση για την κατασκευή του λυόμενου οικίσκου - αναψυκτηρίου στο Πολυλίμνιο έχουν καθυστερήσει και τη διακήρυξη για τη μίσθωσή του: Αυτό απάντησε ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθη Αναστασόπουλου για το αν θα λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο.

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος είπε ότι δεν μπορεί να υπολογίσει πότε θα γίνει η διακήρυξη για την ενοικίασή του, καθώς τώρα τελειώνει το δάπεδο και πρέπει να κατασκευαστεί τουαλέτα για ΑΜΕΑ και βόθρος. Ο κ. Ξαρχάκος διαπίστωσε μάλιστα ότι το Πολυλίμνιο μπορεί να αξιοποιηθεί με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, που θα μπορούσαν να γίνουν και μέσω του νέου Leader, μόλις αυτό "ανοίξει". Ενώ ενημέρωσε και για την πρόθεση της δημοτικής αρχής για αναπλάσεις στο Νερόμυλο. Ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης με παρέμβασή του σημείωσε ότι στην καινούργια προγραμματική περίοδο του νέου ΕΣΠΑ προβλέπονται τέτοιου είδους χρηματοδοτήσεις, και ο ίδιος έχει πάρει υπόσχεση από τον υφυπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση να βρεθούν τα κονδύλια για την αξιοποίηση του Πολυλίμνιου. 

Ο κ. Αναστασόπουλος είπε από την πλευρά του και για την ευκαιρία που παρουσιάζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να βρεθούν τα χρήματα για να γίνει ένας πεζόδρομος με σκαλοπάτια που θα ξεκινά από το χωριό Χαραυγή και η ασφαλτόστρωση του δρόμου για να πηγαίνουν τα λεωφορεία. Απαντώντας ο Γ. Τσώνης σχολίασε ότι αυτές τις ημέρες έτσι κι αλλιώς θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη. 

Ν.Κ.

 

 


NEWSLETTER