Παρασκευή, 27 Μαϊ 2016 08:40

Συνεργασία για την Καλαμάτα με Γερμανούς αρχιτέκτονες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συνεργασία για την Καλαμάτα με Γερμανούς αρχιτέκτονες

Ομάδα αρχιτεκτόνων της Στουτγάρδης θα συνεργαστεί με ομάδα αρχιτεκτόνων από την Καλαμάτα, σχετικά με τη διαμόρφωση γεφυρών στο Νέδοντα, την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης, την αναβάθμιση των εισόδων της Καλαμάτας από τον περιμετρικό κ.λπ.

Αυτό συμφωνήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα με το Γερμανό δήμαρχο του Στέιναχ ιν Κίντζιγκταλ Φρανκ Εντελμαν - συντονιστή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, στο Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η επίσκεψη του Γερμανού αυτοδιοικητικού στο δήμαρχο Καλαμάτας έγινε κατ' εντολήν του υφυπουργού Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Ο Φρανκ Εντελμαν επισκέπτεται τακτικά την Καλαμάτα, καθώς η σύζυγός του είναι Καλαματιανή στην καταγωγή. 
Με τον Π. Νίκα συζήτησαν και συμφωνήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών σε θέματα αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων και ανάδειξης της ομορφιάς της Καλαμάτας, μέσω έργων που θα περιλαμβάνουν λύσεις απλές, συμβατές με την πόλη και το φυσικό περιβάλλον και όχι μεγάλου κόστους.

Σχόλια  

+4 # Άννα Προκοπίου 27-05-2016 16:20
Ρε ξεφτίλες δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδε ς, τι κάνετε;;;
Με ποιό δικαίωμα αναθέτετε τόσο σημαντικά έργα σε Γερμαναράδες; Έγινε διαγωνισμός,
έστω και υποτυπώδης; Σιγα μην έγινε!!! Εγκληματείτε!!!
ΟΥΣΤ βρομο-Γερμαναρά δες από την Ελλάδα!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
+1 # Γρ. Οικονομόπουλος 28-05-2016 10:30
Τόσοι Έλληνες μηχανικοί και αρχιτέκτονες αναγκάζονται να κάνουν παύση δραστηριότητας αφού αδυνατούν να πληρώνουν τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία τους και εσείς κ. Δήμαρχε έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να δίνετε έργα σε ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; Μην μας πείτε πως σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό γιατί δε μασάμε. Να αντισταθείτε και να τους διώξετε με τις κλοτσιές. Αυτό θέλει ο λαός της Καλαμάτας που ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ τόσες φορές (ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΜΩΣ).
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER