Σάββατο, 28 Μαϊος 2016 16:03

Εγγραφές σε Παιδικούς από 10 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 

Γράφτηκε από την
Εγγραφές σε Παιδικούς από 10 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 

 

Τα κριτήρια και την περίοδο υποβολής αιτήσεων εγγραφών - επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2016-2017, ανακοίνωσε ο δήμος.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων εγγραφών - επανεγγραφών ορίζεται η 10η Ιουνίου και λήξης η 5η Ιουλίου. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο γραφείο 125 της Διεύθυνσης Πρόνοιας, καθημερινά από 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι. Τα έντυπα των αιτήσεων εγγραφών με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα διατίθενται στους γονείς από το γραφείο 125 της Πρόνοιας και από την ιστοσελίδα του δήμου, ενώ τα δικαιολογητικά των επανεγγραφών από το γραφείο 125, την ιστοσελίδα του δήμου, αλλά και από τους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς. 

Στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών (αυτοεξυπηρετούμενα) έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική Εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο).

Τα τροφεία ανέρχονται στο ποσό των 50 ευρώ για κάθε νήπιο, ανεξαρτήτως εισοδήματος και για τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα από 40.001 ευρώ και άνω. Υπάρχουν κατηγορίες που καταβάλλουν μειωμένα τροφεία ή απαλλάσσονται των τροφείων.

 Η λειτουργία των Σταθμών αρχίζει από τις 7.30 το πρωί και λήγει στις 3.30 μετά το μεσημέρι.


NEWSLETTER